'Napoli start gesprekken op met Club Brugge: Straffe transfer in de maak'

'Napoli start gesprekken op met Club Brugge: Straffe transfer in de maak'
Woensdag 05 mei 2021 - 09:00   I   door Redactie

Het is nog een kleine twee maanden tot de transfermarkt écht opengaat, maar nu al schieten clubs in actie om zich te versterken voor volgend seizoen. En dat zal Club Brugge geweten hebben.

Dat er veel belangstelling is voor de sterkhouders, dat is al veel langer geweten. Maar nu zou die belangstelling ook concrete vormen aannemen. En moet blauw-zwart echt gaan vrezen voor het vertrek van een sterkhouder. 

Met name Charles De Ketelaere is in trek. De interesse van Milan en nog andere Serie A-clubs was al geweten, maar nu zou Napoli, de club van Rode Duivel Dries Mertens, zelfs al gesprekken opgestart zijn met Club Brugge.

Dat het nieuws van het doorgaans zeer betrouwbare La Gazzetta dello Sport komt, bewijst dat het Napoli menens is. De Italiaanse topclub zou voorlopig gestart zijn met een bod van 10 miljoen euro, maar beseft dat dat ruim onvoldoende zal zijn om De Ketelaere weg te kapen.

Goudhaantje

Blauw-zwart zou zijn goudhaantje liever niet zien laten gaan en ook de Brugse youngster wil nog geen vertrek forceren, maar als het bod aanzienlijk verhoogd wordt, kan er zeker een opening komen. In Italië menen ze dat het straks tot een transfer komt. Wordt vervolgd.

Poll: Speelt De Ketelaere volgend seizoen nog bij Club Brugge?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024