Slecht nieuws voor Club Brugge: "Dat is abnormaal"

Slecht nieuws voor Club Brugge:
Woensdag 05 mei 2021 - 13:00   I   door Redactie

Ondanks het ultieme gelijkspel zorgde de prestatie van Club Brugge toch wel voor wat zorgen. Niet alleen binnen de club zelf, maar ook en vooral bij waarnemers en analisten.

Peter Vandenbempt is daar één van. "Ze deden allemaal hard hun best, maar Matej Mitrovic worstelde toch nog het meest met de bal, hij was de exponent van het opvallende onvermogen van Club Brugge om onder de druk van Anderlecht uit te voetballen."

In zijn column in Sport/Voetbalmagazine weidt hij verder uit. "Niet comfortabel aan de bal, steevast risicoloos breed of achteruit naar doelman Mignolet, een bal vooruit in de verkeerde voeten of een hopeloos verloren lange haal naar voren."

"En ook Mignolet en co stuurden abnormaal veel lange ballen richting het front waar Anderlecht makkelijk kon recupereren. Eén van de negatieve elementen in wat een ontnuchterende prestatie was van Club op een moment dat het bij de start van de play-offs een statement wilde maken."

Noa Lang

"Club Brugge wordt natuurlijk kampioen", begint Vandenbempt niet te twijfelen. "Maar als het dat in stijl wil doen moeten de voetballers dringend weer het voortouw nemen, naar het voorbeeld van Noa Lang."

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024