Club Brugge kan het amper geloven: Real Madrid informeert naar sterkhouder

Club Brugge kan het amper geloven: Real Madrid informeert naar sterkhouder
Woensdag 05 mei 2021 - 17:30   I   door Redactie

Wie sterk presteert in de Champions League wordt overal opgemerkt. Die regel geldt ook voor Club Brugge, zelfs al raakte het nipt niet verder dan de groepsfase. En het zijn niet de minste clubs die zich roeren.

Zo is Charles De Ketelaere hot in Italië. Het begon met Milan en een hele rist Serie A-clubs later is nu ook Napoli komen aankloppen. Daardoor zijn er behoorlijk wat Italiaanse journalisten en analisten die de Belofte van het Jaar in hun vizier gekregen hebben en zijn dossier uitspitten. 

Zo beweert de Italiaanse journalist Valter De Maggio nu dat naast een reeks Engelse clubs ook Real Madrid geïnformeerd heeft naar De Ketelaere. Bij Club Brugge vielen ze net niet van hun stoel. Maar eigenlijk is het naast een geweldig compliment voor de speler, ook een dikke pluim voor blauw-zwart.

Informeren is uiteraard niet hetzelfde als concrete interesse betonen en het is ook zo dat clubs als Real Madrid altijd een aantal (jonge) talenten op hun te volgen lijstje staan hebben, maar het is wel een indicatie dat De Ketelaere een enorm potentieel heeft. En wat niet is, kan nog komen.

Poll: Zie jij De Ketelaere ooit bij Real Madrid terecht komen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Napoli  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024