Gert Verheyen zet Ruud Vormer serieus op zijn plaats: “Vergeet het gewoon”

Gert Verheyen zet Ruud Vormer serieus op zijn plaats: “Vergeet het gewoon”
Zaterdag 08 mei 2021 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge ging vrijdagavond met 3-0 de boot in op het veld van KRC Genk. Na afloop toonde kapitein Ruud Vormer zich - niet voor het eerst - erg scherp voor het competitieformat van de Jupiler Pro League. Hij is absoluut geen fan van play-offs.

Gert Verheyen, co-commentator bij het duel, draaide een keer met zijn ogen. “Ik wil nog iets zeggen over dat interview van Vormer”, aldus Verheyen bij Eleven Sports. “Hij sprak opnieuw over dat format, er was weer die frustratie. Maar dat is gewoon negatieve energie”, maakte Verheyen zich druk.

"Ik hoor dat telkens opnieuw bij Vormer"

“Ik hoor dat telkens opnieuw bij Vormer. In interviews komt het format vaak naar boven. Maar het is al tien jaar zo, hé”, benadrukte Verheyen. “Ik snap dat daar bij hem frustratie over is, maar als je dit meeneemt in de play-offs… Het is gewoon negatieve energie.”

“Vormer moet dit van zich afzetten. Vergeet het gewoon. Het format is wat het is. Het is gewoon zo. Aanvaard het”, geeft Verheyen de kapitein van Club Brugge tot slot nog een duidelijke boodschap mee. 

Poll: Vind jij dat Verheyen gelijk heeft?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024