'Mourinho wil meteen 6 (!) opvallende transfers realiseren bij AS Roma'

'Mourinho wil meteen 6 (!) opvallende transfers realiseren bij AS Roma'
Zaterdag 08 mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

José Mourinho wordt in de zomer de nieuwe trainer van AS Roma. De werkloze trainer is zich nu al aan het voorbereiden op zijn nieuwe job. Mourinho maakte een analyse van de Roma-kern en beseft dat er versterking nodig is.

 

Volgens verschillende Italiaanse media broedt Mourinho op enkele opmerkelijke transfers. Zo zou The Special One niemand minder dan Nemanja Matic naar Rome willen halen. Mourinho kent Matic heel goed van bij Chelsea en Manchester United en hoopt de Serviër nu ook naar Italië te lokken.

Verder heeft Mourinho ook aan het Roma-bestuur gevraagd om Eric Dier, Pierre-Emile Hojbjerg (beiden Tottenham) en Renato Sanches (Lille) in huis te halen. Mourinho wil dus duidelijk eerst het middenveld van AS Roma onder handen nemen.

Vlotscorende spits

Al wil de Portugese coach nog meer versterking. Mourinho hoopt ook nog op de komst van een sterke verdediger en een vlotscorende spits. Ook voor die posities kijkt hij rond in de Premier League. Een pittig verlanglijstje, en het is nog maar of AS Roma aan de eisen van zijn kersverse T1 zal kunnen voldoen.

Poll: Denk jij dat Mourinho volgend seizoen (in positieve zin) zal verrassen met AS Roma?

TAGS  I  AS Roma  I  Tottenham  I  Chelsea  I  Manchester United  I  Lille

zondag 29 mei 2022

zaterdag 28 mei 2022

vrijdag 27 mei 2022