KV Oostende schrikt zich rot: "Antwerp zal met plezier afkoopsom van Blessin betalen"

KV Oostende schrikt zich rot:
Zaterdag 08 mei 2021 - 18:00   I   door Redactie

Bij KV Oostende krijgen ze het zo op hun heupen. Hoe beter de kustploeg presteert, hoe meer interesse er komt voor de sterkhouders. En niet in het minst voor hun succestrainer Alexander Blessin.

De belangstelling voor Blessin (47) is niet nieuw. Zowel uit binnen- als buitenland. Verschillende Belgische topclubs werden al gelinkt aan zijn komst. En vanuit Engeland is er degradant Sheffield United die de Duitse oefenmeester absoluut wil binnenhalen.

De vraag is nu dus niet zozeer of hij bij KV Oostende zal blijven, maar vooral wáár hij zijn carrière zal vervolgen. In de Jupiler Pro League lijkt Antwerp de voornaamste kandidaat, al werd ook Club Brugge al genoemd.

Maar nu Frank Vercauteren zo goed als zeker vertrekt op de Bosuil, lijkt Antwerp te zullen doorduwen. Dat wordt nu ook bevestigd in de Krant Van West-Vlaanderen. Daar schrijft Senior Writer letterlijk: "Antwerp zal met plezier afkoopsom van Blessin betalen."

Moderne coach

En die bewering zou wel eens héél dicht bij de waarheid kunnen liggen. Blessin is een moderne coach en dat spreekt de Antwerp-top wel aan. Eigenaar Paul Gheysens heeft nog steeds liever een grote naam, maar is wel te vinden voor de komst van Blessin. Wordt vervolgd.

Poll: Is Blessin volgend jaar trainer van Antwerp volgens jou?

TAGS  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Sheffield United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024