AA Gent geeft het op 'schandalige' manier weg: "Forfait geven komende matchen"

AA Gent geeft het op 'schandalige' manier weg:
Zaterdag 08 mei 2021 - 20:30   I   door Redactie

AA Gent ging zaterdag in de vooravond met 2-1 onderuit op het veld van Standard, waardoor Europees voetbal met 1 op 6 verder weg lijkt dan ooit. Na de zoveelste klap hebben de Buffalo-fans het helemaal gehad.

Vooral de manier waarop AA Gent de boot inging was hen te veel. Bezus bracht de bezoekers al na 8 minuten op voorsprong, maar hoe het werd weggegeven was voor hen alweer niet om aan te zien. Amallah en Balikwisha brachten Standard na rust op 2-1.

Maar vooral dat Vadis Odjida met een ontzettend zwak getrapte penalty nog minstens een gelijkspel uit handen gaf, kwam hard aan. Op sociale media gingen de supporters dan ook fel tekeer. Met vooral één boodschap: dat de kleedkamer moet uitgekuist worden en de volgevreten vedetten er allemaal uit moeten.

Poll: Vind je ook dat AA Gent de kleedkamer moet uitkuisen na dit seizoen?