Iedereen gefascineerd door déze spectaculaire actie tijdens KV Mechelen-KVO

Zondag 09 mei 2021 - 17:55   I   door Redactie

Met KV Mechelen-KV Oostende werd zondag de laatste match in play-off 2 afgewerkt. En de kijkers kregen waar voor hun geld. In een waar spektakelstuk haalde KV Mechelen het met 5-3.

Aan de rust stond het al 2-2. De bezoekers kwamen eerst op een 0-2-voorsprong via topschutter Sakala en Theate, maar KV Mechelen kwam nog in de eerste helft gelijk via Storm en Mrabti. En na de pauze ging het doelpuntenfestival gewoon verder.

Want Storm bracht de thuisploeg zelfs 3-2 voor. Maar dat was buiten Andrew Hjulsager gerekend. De Deen zorgde voor hét doelpunt van het weekend door na een lange rush de bal vanuit een onmogelijke hoek in de winkelhaak te jagen.

Het duurde zelfs even voor iedereen doorhad dat het doelpunt was, omdat de bal er echt niet in leek te kunnen. Hjulsager leek het ook even niet te kunnen geloven en moest achter de reclameborden bekomen. Vervolgens kroop hij er uitgeput van zijn loopactie weer voorzichtig over.

De Camargo

Helaas voor hem bracht zijn goal niets op, want eerst Vanlerberghe en vervolgens De Camargo bezorgden KV Mechelen uiteindelijk met twee doelpunten nog een spectaculaire 5-3-overwinning.