Zinédine Zidane dient Hazard mokerslag toe en verwijdert hem uit ploeg

Zinédine Zidane dient Hazard mokerslag toe en verwijdert hem uit ploeg
Zondag 09 mei 2021 - 20:00   I   door Redactie

Na de uitschakeling in de halve finale van de Champions League is het bij Real Madrid een hele week lang bijna enkel over Eden Hazard gegaan. En daar komt nu nog een aflevering bij.

Want voor de levensbelangrijke match van zondagavond tegen Sevilla heeft Zinédine Zidane onze landgenoot uit de basiself verwijderd. Hazard start op de bank en in de opbouw van de laatste weken is dat een serieuze stap terug. 

Want hij werd na zijn blessure letterlijk klaargestoomd voor het grote werk. Het begon met een kwartier in de competitiewedstrijd tegen Real Betis, vervolgens 25 minuten in de heenmatch van de CL-halve finale tegen Chelsea om daarna te starten tegen Osasuna en nog eens in de terugmatch tegen Chelsea.

Het kan niet anders of dit is nu keihard binnengekomen bij de Rode Duivel. Vooral omdat hij tegen een voetballende ploeg als Sevilla eindelijk eens de ruimte zou krijgen om met zijn kwaliteiten te tonen wat hij echt waard is.

Lijdensweg

Los van het feit dat Zidane Hazard nog liet invallen moet dit toch opnieuw een mentale klap zijn, ook al was hij echt niet goed tegen Chelsea. De lijdensweg van de aanvallende middenvelder bij Real Madrid is duidelijk nog niet ten einde.

Of de verwijdering overigens te maken heeft met zijn gedrag na de uitschakeling tegen Chelsea is niet duidelijk. Toen dolde hij direct na afloop met enkele Chelsea-spelers en dat werd hem allerminst in dank afgenomen.

Poll: Zou jij Hazard uit de basiself verwijderd hebben?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Sevilla  I  Chelsea  I  Real Betis  I  Osasuna

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024