Nmecha maakt keuze tussen Anderlecht en Antwerp: ‘Hij wil bij hén tekenen’

Nmecha maakt keuze tussen Anderlecht en Antwerp: ‘Hij wil bij hén tekenen’
Maandag 10 mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

Lukas Nmecha (22) staat op een belangrijk kruispunt. Nmecha scheert voor het eerst in zijn nog prille carrière hoge toppen bij een eerste elftal, maar het is lang niet zeker of hij bij Anderlecht gaat blijven.

Zoals reeds geweten is, wil Manchester City de 22-jarige Nmecha enkel en alleen verkopen. Belgische en buitenlandse ploegen tonen interesse, waardoor de prijs van de aanvaller flink wordt opgedreven.

Antwerp ruikt zijn kans

In België is er niet alleen Anderlecht dat Nmecha wil vastleggen, maar ook AntwerpThe Great Old is gecharmeerd door Nmecha en ruikt zijn kans om Anderlecht een serieuze loer te draaien op de transfermarkt. Antwerp is kapitaalkrachtiger dan RSCA, en dat speelt een belangrijke rol tijdens de onderhandelingen met Manchester City.

Al zou Nmecha zelf richting een definitieve overstap naar Anderlecht neigen. "Lukas zélf zal in eerste instantie bepalen waar zijn toekomst ligt. Hij is graag bij Anderlecht, de club zit in zijn hart", kwam Het Nieuwsblad te weten bij de entourage van de speler.

Een verhuis naar Antwerp, een rechtstreekse concurrent van Anderlecht, lijkt de Duitser dan ook weinig te zeggen. En dat is alleszins al goed nieuws voor paars-wit. Aan Peter Verbeke en co om het dossier tot een goed einde te brengen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024