'Kogel is door de kerk: Romelu Lukaku verlaat Inter en maakt supertransfer'

'Kogel is door de kerk: Romelu Lukaku verlaat Inter en maakt supertransfer'
Dinsdag 11 mei 2021 - 08:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku (27) leidde Internazionale Milano dit seizoen naar de landstitel in de Serie A. Lukaku is momenteel de grote held bij Inter, maar zal in de zomer wellicht toch van werkgever wisselen.

Verschillende Italiaanse media melden dat Lukaku straks vertrekt bij Inter. Door financiële zorgen en problemen zou de clubleiding niet anders kunnen dan enkele topspelers te gelde te maken. Lukaku zou de eerste zijn die wordt verkocht.

Enkele Italiaanse bronnen melden dat Lukaku zijn carrière zal vervolgen in de Premier League. Big Rom zou reeds een akkoord hebben met Manchester City. Daar wil trainer Pep Guardiola de Rode Duivel er héél graag bij. Door het nakende vertrek van Sergio Agüero is Guardiola op zoek naar een nieuwe topspits.

100 miljoen

Een officieel akkoord op clubniveau zou slechts een kwestie van tijd zijn. Man City heeft een bod van 100 miljoen euro neergelegd bij Inter en de Italianen zouden dat accepteren. En dus zal Lukaku binnenkort de overstap naar de blauwe kant van Manchester maken. Bij Manchester United zullen ze zich wellicht even in de haren krabben...

Poll: Wil jij Romelu Lukaku graag bij Manchester City zien spelen?

TAGS  I  Inter  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Manchester United

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024