‘Real Madrid accepteert officieel bod van 50 miljoen op Eden Hazard’

‘Real Madrid accepteert officieel bod van 50 miljoen op Eden Hazard’
Dinsdag 11 mei 2021 - 13:00   I   door Redactie

Eden Hazard (30) is dezer dagen gespreksonderwerp nummer 1 bij Real Madrid. De Rode Duivel heeft het verdomd lastig om alle twijfels van zich af te spelen en dat zou straks kunnen resulteren in een zomers vertrek.

Na de Europese uitschakeling van Real Madrid, onthulden verschillende Spaanse media dat Hazard aan zijn laatste weken bezig is in Santiago Bernabéu. Real wil Hazard verkopen en in het tussenseizoen zou hij met zekerheid vertrekken, zo luidde de berichtgeving.

Geen losse flodders, zo blijkt nu. Niet alleen Chelsea en PSG trekken aan de mouw van Hazard, ook Juventus wil de kleine Belg aantrekken. Volgens Don Balon legde Juve een officieel bod neer bij Real Madrid en werd dat zelfs al geaccepteerd door De Koninklijke.

Juventus zou 50 miljoen euro geboden hebben voor Hazard. Dat lijkt op het eerste zicht - en in het hedendaagse voetbal - weinig. Real Madrid ging echter vrij snel akkoord omdat het zelf niet meer in Hazard gelooft. Voorzitter Florentino Perez wil het zure financiële verlies incasseren en verder gaan.

Hazard wacht af

Of Hazard ook effectief naar Turijn gaat verhuizen, is nog niet zeker. De Rode Duivel kijkt de kat uit de boom. Liefst blijft hij bij Real Madrid, ook al ligt dat moeilijk. Verder is het afwachten of Chelsea en PSG een bod willen uitbrengen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Vind jij Juventus een goede club voor Eden Hazard?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  PSG  I  Juventus  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024