Jonas De Roeck kan Anderlecht meteen inruilen voor deze Belgische topploeg

Jonas De Roeck kan Anderlecht meteen inruilen voor deze Belgische topploeg
Dinsdag 11 mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

Jonas De Roeck (41) vertrekt na afloop van het huidige seizoen bij RSC Anderlecht. Omwille van een verschil in visie gaan RSCA en zijn assistent-trainer uit elkaar. De Roeck maakt zich ondertussen al op voor een overstap naar een andere club.

En de kans is reëel dat De Roeck zijn carrière verderzet bij een rechtstreekse concurrent van Anderlecht. Goed geïnformeerde bronnen melden dat Antwerp de trainer al in het vizier heeft.

Met of zonder Vercauteren?

Op welke manier Antwerp de 41-jarige De Roeck zou willen uitspelen, is nog niet duidelijk. Hoofdcoach Frank Vercauteren is na dit seizoen einde contract bij The Great Old en het is nog niet zeker of hij aanblijft.

Als Vercauteren vertrekt, komt De Roeck sowieso in beeld als nieuwe T1. Blijft Vercauteren wél aan op de Bosuil, dan zou De Roeck als assistent van de ervaren trainer kunnen fungeren. Iets waar hij niet op voorhand 'neen' tegen zegt. De twee werkten eerder al samen bij Anderlecht en kunnen het goed met elkaar vinden.

Gesprekken zijn op dit moment nog niet aan de gang. De Roeck zal pas na de play-offs praten met geïnteresseerde ploegen. Ondertussen krijgt het Antwerp-bestuur de tijd om de knoop omtrent Vercauteren door te hakken.

Poll: Zou De Roeck een goede hoofdcoach zijn voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024