Dieumerci Mbokani tekent zo goed als zeker bij déze Belgische topclub

Dieumerci Mbokani tekent zo goed als zeker bij déze Belgische topclub
Dinsdag 11 mei 2021 - 20:00   I   door Redactie

Dieumerci Mbokani (35) houdt er graag de spanning in. Mbokani is einde contract bij Royal Antwerp FC en de jongste weken had het er alle schijn van dat de spits de club zou verlaten.

Niets is minder waar, zo blijkt nu. Mbokani verscheen op de radar bij Anderlecht en KRC Genk en geniet ook buitenlandse belangstelling. Verrassend genoeg zal de Congolees zijn carrière zo goed als zeker verderzetten bij... Antwerp.

De spits wil liefst van al bij The Great Old blijven voetballen. Mbokani hoopt dat hij zijn aflopende overeenkomst op de Bosuil met twee seizoenen kan verlengen. De gesprekken over een nieuwe deal zijn nog niet aan de gang, daar moet binnenkort verandering in komen.

"Mijn prioriteit is om hier te blijven"

"Mijn prioriteit is om hier te blijven", vertelt Mbokani aan Het Laatste Nieuws. "Ook al heb ik ooit gezegd dat het mooi zou kúnnen zijn om ooit terug te keren bij Anderlecht, mocht de kans zich voordoen. Maar ik zit hier goed bij Antwerp, ik voel me hier echt gelukkig."

"Het is ook goed mogelijk dat ik gewoon hier, op de Bosuil, mijn carrière beëindig. Waarom niet? Wie de volgende coach wordt? Nee, dat zal geen invloed hebben, ik kan met iedereen werken. We zullen zien. Er is nog veel tijd, ik focus me op de matchen. De onderhandelingen zijn nog niet eens begonnen, ik ben ook niet gehaast", besluit Mbokani.

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Standard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024