Luciano D'Onofrio vertrekt met onmiddellijke ingang bij Antwerp

Luciano D'Onofrio vertrekt met onmiddellijke ingang bij Antwerp
Dinsdag 11 mei 2021 - 18:25   I   door Redactie

Luciano D'Onofrio (65) trekt de deur bij Royal Antwerp FC achter zich dicht. De sportief directeur vertrekt met onmiddellijke ingang. D’Onofrio en Antwerp-voorzitter Paul Gheysens hebben die beslissing in onderling overleg genomen.

Een vertrek van D’Onofrio hing al een tijdje in de lucht. “De voorbije maanden werd steeds meer duidelijk dat beiden enkele verschillende meningen hadden over de (sportieve) structuur van de club”, zo verduidelijkt Het Laatste Nieuws.

Verschil in visie

“Even leek het erop of D’Onofrio zou ook volgend seizoen aan boord blijven, maar waar beide sterke mannen in het verleden na een verschil in visie over een aantal zaken steeds tot een consensus kwamen, barstte enkele weken geleden de bom toen in een artikel in Gazet van Antwerpen zwaar werd uitgehaald naar D’Onofrio (en diens vertrouwelingen)”, voegt de krant er nog aan toe.

D’Onofrio trok zijn conclusies en maakte voor zichzelf uit dat hij niet op de Bosuil zou blijven werken. Volgens Het Laatste Nieuws is het niet uitgesloten dat Antwerp het laatste kunststukje was van de 65-jarige D’Onofrio. Antwerp wil snel een nieuwe sportieve structuur samenstellen.

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024