Kevin De Bruyne en Manchester City kampioen na misstap van Manchester United

Kevin De Bruyne en Manchester City kampioen na misstap van Manchester United
Dinsdag 11 mei 2021 - 20:50   I   door Redactie

Manchester City heeft zich dinsdagavond tot kampioen van Engeland gekroond. Eerste achtervolger Manchester United verloor in eigen huis met 1-2 van Leicester City en kan de leider niet meer bijhalen. Zonder in actie te komen zijn Kevin De Bruyne en co dan ook zeker van de landstitel.

Door het helse programma van Manchester United besliste Ole Gunnar Solskjaer om tegen Leicester City een B-ploeg tussen de lijnen te brengen. In de eerste helft ging het nog gelijk op, wat resulteerde in een 1-1-tussenstand aan de rust. Thomas en Greenwood zorgden voor de goals.

Soyuncu beslist kampioenschap

Na de pauze schakelde Leicester City een versnelling hoger. De jonkies van Manchester United konden bij vlagen niet meer volgen en in de slotfase kopte Soyuncu de 1-2 tegen de netten. Voldoende voor de zege en een nieuwe landstitel voor Manchester City.

Met nog drie speeldagen voor de boeg telt Manchester City tien punten meer dan eerste achtervolger Manchester United. Een gat dat The Red Devils niet meer kunnen dichten. En zo zijn Kevin De Bruyne en co kampioen.

TAGS  I  Manchester United  I  Leicester City  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024