Streep door de rekening: 'Club Brugge loopt topdoelwit mis'

Streep door de rekening: 'Club Brugge loopt topdoelwit mis'
Woensdag 12 mei 2021 - 11:00   I   door Redactie

Meer dan verwacht moet Club Brugge alle zeilen bijzetten in de jacht op de titel. Omdat niet alles verloopt zoals voorzien. En dat is ook het geval op de transfermarkt. Want blauw-zwart heeft onlangs een blauwtje gelopen.

Dat melden toch Colombiaanse media. Club Brugge heeft immers zijn zinnen gezet op Yerson Mosquera, een 20-jarige centrale verdediger van Atlético Nacional, dat is dezelfde club als waar KRC Genk-spelers Daniel Munoz en Carlos Cuesta voor uitkwamen.

Volgens Antena2 heeft Atlético Nacional nu een bod op zijn verdediger geweigerd. Verbazingwekkend aan de ene kant omdat de marktwaarde van Mosquera op 200.000 euro wordt geschat, maar Club Brugge staat er ook voor bekend om vooral bij 'kleinere' transfers niet te veel te willen spenderen.

Het medium meldt dan ook dat er nog een verhoogd bod zal volgen. Atlético Nacional zou evenwel het onderste uit de kan willen halen, omdat het naar verluidt te horen kreeg dat Mosquera absolute topprioriteit is voor de Bruggelingen. Wordt vervolgd.

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Nacional  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024