Ongelooflijke uitspraak: "Genk heeft de beste aanval ter wereld"

Ongelooflijke uitspraak:
Woensdag 12 mei 2021 - 13:00   I   door Redactie

KRC Genk draait opnieuw zoals het ook na de winterstop door de reguliere competitie raasde. Met dank vooral aan het aanvallende trio voorin. De heilige Genkse drievuldigheid Bongonda-Onuachu-Ito.

Geen enkele waarnemer of analist moet nog overtuigd worden van de waarde van de drie aanvallers. Vriend en vijand zijn het erover eens dat ze met hun vereende kwaliteiten tot de absolute top van de Jupiler Pro League behoren.

Volgens sommigen zijn ze als aanval zelfs beter dan de Brugse voorhoede Lang-Dost-De Ketelaere. En KRC Genk-trainer John van den Brom gaat zelfs nog een stap verder. In een interview met Eleven Sports zegt hij immers letterlijk dat zijn spitsen wat rendement betreft de beste ter wereld zijn.

"Als je kijkt naar hun statistieken", verklaart de Nederlander zoveel lof. "Ik heb vaak goede spitsen gehad als trainer, maar die zoveel rendement hebben gehaald als deze drie? Dat is bizar. Dat is niet alleen de beste voorhoede in België, ik denk dat het qua rendement misschien wel de beste voorhoede in heel de wereld is."

Poll: Heeft Van den Brom gelijk met zijn uitspraak?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024