'D'Onofrio is Antwerp al vergeten en kiest voor deze Jupiler Pro League-club'

'D'Onofrio is Antwerp al vergeten en kiest voor deze Jupiler Pro League-club'
Woensdag 12 mei 2021 - 17:30   I   door Redactie

Het zat er al veel langer aan te komen, maar sinds dinsdag is de breuk tussen Antwerp en Luciano D'Onofrio ook officieel. De Luikenaar is dus niet langer de sportieve baas op de Bosuil.

Maar straks wel bij een andere club uit de Jupiler Pro League. Want volgens Luikse bronnen gaat D'Onofrio aan de slag bij Seraing. De promovendus wil te allen prijze vermijden dat het avontuur op het hoogste niveau slechts één seizoen zal duren en ziet in de Luikenaar daarvoor de geknipte figuur. 

Niet de eerste keer dat het gerucht opduikt, want D'Onofrio was een opvallende aanwezige in het stadion van Seraing voor de heenmatch in de degradatieplay-offs tegen Waasland-Beveren. Toen werd het ontkend, maar deze keer zou er dus waarheid achter zitten.

Er is overigens ook een duidelijke link tussen D'Onofrio en Seraing. Zijn broer Dominique was er tot zijn dood namelijk de technisch directeur. Daarnaast is de club ook eigendom van het Franse FC Metz, waar D’Onofrio ook duidelijke banden mee heeft.

Laatste kunststukje

Na de klap van het vertrek bij Antwerp wil hij nu naar verluidt eventjes rust nemen, maar daarna zou hij vol goede moed beginnen aan wat op 65-jarige leeftijd zijn laatste kunststukje moet worden.

Poll: Zal Seraing met D'Onofrio kunnen uitgroeien tot een stabiele eersteklasser?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  Seraing

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024