Vincent Kompany is het kotsbeu en haalt zwaar uit na Genk-Anderlecht

Vincent Kompany is het kotsbeu en haalt zwaar uit na Genk-Anderlecht
Donderdag 13 mei 2021 - 09:00   I   door Redactie

Vincent Kompany heeft na afloop van de topper tussen KRC Genk en RSC Anderlecht zwaar uitgehaald. De trainer van paars-wit vindt het niet kunnen dat het VAR-busje woensdagavond te laat arriveerde in de Luminus Arena.

Kompany was jaren actief in de Premier League en zo'n amateuristische taferelen is hij dan ook niet echt gewend. "We zitten in een mooi stadion, met een prachtig veld. Deze spelers brengen het Belgische voetbal iets bij."

"Volgens mij is dit ook een wedstrijd die je best in het buitenland mag laten zien. We hebben een product waar we trots op mogen zijn, maar dan gebeurt dit. Dit hoort niet op dit niveau", aldus Kompany bij Sporza.

"Als wij allemaal onze verantwoordelijkheid nemen, op en naast het veld, en wij op elk moment van onze spelers de nodige intensiteit vragen, dan hoor je hier plots dat ze het VAR-busje vergeten te bestellen zijn. Tja, dan zeg ik: deze competitie verdient beter", voegde de RSCA-coach er nog aan toe.

"Dit is gewoon niet normaal"

Kompany is het grondig beu dat er zoveel misloopt in het Belgisch voetbal. "Het valt geregeld voor dat zulke zaken gebeuren. Als we onze lat niet hoger leggen, zal dit blijven gebeuren. Dit is gewoon niet normaal", besloot de Anderlecht-trainer.

Poll: Heeft Kompany gelijk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024