Kwade Messi blokkeert komst Rode Duivel bij Barça: “Hij heeft hier niks te zoeken”

Kwade Messi blokkeert komst Rode Duivel bij Barça: “Hij heeft hier niks te zoeken”
Donderdag 13 mei 2021 - 11:00   I   door Redactie

Dat Lionel Messi (33) veel invloed heeft bij FC Barcelona is algemeen geweten. Het gebeurde in de voorbije tien jaar meermaals dat de Argentijn mee besliste over inkomende transfers. En dat is ook nu weer het geval.

Messi twijfelt nog steeds of hij moet bijtekenen bij Barcelona. De aanvaller is straks einde contract en zit in een luxepositie. Barça wil uiteraard langer door met Messi en die troef speelt de Argentijn maximaal uit tijdens de onderhandelingen.

Zo eiste Messi onlangs nog de komst van zijn maatje Neymar. Nu de Braziliaan heeft bijgetekend bij PSG lijkt een transfer naar Camp Nou echter nog weinig waarschijnlijk. En dus ging men bij Barcelona op zoek naar andere potentiële aanwinsten.

Messi zegt 'neen'

De clubleiding wil een nieuwe diepe spits aantrekken en kwam in zijn zoektocht ook uit bij Romelu Lukaku. De 28-jarige Rode Duivel heeft een ge-wel-dig seizoen achter de rug in Italië, maar Messi kon hij toch niet overtuigen.

Spaanse bronnen beweren dat Messi niet te vinden is voor de komst van Lukaku. De Argentijn liet aan het bestuur weten dat Lukaku geen speler is voor Barcelona. "Hij heeft hier niks te zoeken", gaf een kwade Messi mee aan het bestuur. Het is dé reden waarom Barça de interesse in Lukaku snel liet varen.

Volgens Don Balon wil Messi dat zijn club vol voor Erling Haaland gaat. In de 20-jarige spits van Borussia Dortmund ziet Messi het veel meer zitten. Bij Barça weten ze dus wat hen te doen staat. En Lukaku, die hoeft niet te dromen van een transfer naar Camp Nou.

Poll: Vind jij Romelu Lukaku goed genoeg voor Barcelona?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Barcelona  I  Borussia Dortmund

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024