In deze scenario's is Club Brugge zondag landskampioen

In deze scenario's is Club Brugge zondag landskampioen
Donderdag 13 mei 2021 - 22:00   I   door Redactie

Het loopt voor geen meter, maar toch staat Club Brugge nu écht wel op een zucht van een nieuwe landstitel. Zondag kan blauw-zwart zich voor het tweede jaar op rij tot kampioen van België kronen.

Op speeldag 3 kon geen enkele ploeg in de Champions’ play-offs winnen. Net als KRC Genk en Anderlecht op woensdag, verdeelden ook Antwerp en Club Brugge op donderdag de buit. Status quo in de play-offs dus, en dat opent perspectieven voor Club.

Helpt Anderlecht een handje?

Komende zondag kan Club Brugge kampioen worden, op voorwaarde dat het beter doet dan KRC Genk. De ploeg van John van den Brom komt zaterdagavond in actie tegen Anderlecht. Enkel als Genk niet wint, kan Club een dag later de titel veroveren. Anders wordt het titelfeest nog minstens een speeldag uitgesteld.

Als Genk verliest van Anderlecht, dan heeft Club Brugge een dag later genoeg aan een punt om de champagne te mogen ontkurken. Spelen Genk en Anderlecht gelijk, dan moet Club Brugge winnen van Antwerp om te mogen vieren. Anderlecht kan Club dus een handje helpen. Een weekend om naar uit te kijken, dat staat nu al vast.

Poll: Denk jij dat Club Brugge zondag de titel gaat veroveren?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024