'Manchester City zet in op supertransfer en koppelt De Bruyne aan déze speler'

'Manchester City zet in op supertransfer en koppelt De Bruyne aan déze speler'
Vrijdag 14 mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

Manchester City is al kampioen van Engeland en kan eind deze maand voor het eerst in de clubgeschiedenis de Champions League winnen. De club blijft groeien, zo blijkt ook uit de meest recente transfergeruchten.

The Times meldt dat Manchester City in de zomer groots wil uitpakken op de transfermarkt. De Engelse landskampioen is door het nakende vertrek van Sergio Agüero op zoek naar een nieuwe topspits. Het bestuur van Man City bewandelt verschillende pistes.

Harry Kane (Tottenham), Erling Haaland (Borussia Dortmund), Lautaro Martinez (Inter) en André Silva (Frankfürt) staan op de shortlist van Manchester City. Haaland zou topprioriteit zijn voor de Champions League-finalist.

Trainer Pep Guardiola heeft geoordeeld dat Haaland de best mogelijke aanwinst zou zijn voor zijn huidige ploeg. De trainer van Man City denkt dat Haaland een geweldig duo zou vormen met Kevin De Bruyne en zo denkt ook de clubleiding erover.

Meer dan 100 miljoen

In de komende weken gaat de Manchester City-top er dan ook alles aan doen om Haaland los te weken bij Borussia Dortmund. De Noorse doelpuntenmachine zou wel meer dan 100 miljoen euro moeten kosten.

TAGS  I  Manchester City  I  Borussia Dortmund  I  Inter  I  Tottenham  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

zondag 29 mei 2022

zaterdag 28 mei 2022

vrijdag 27 mei 2022