‘Club Brugge wil groots uitpakken en deze 2 Rode duivels aantrekken'

‘Club Brugge wil groots uitpakken en deze 2 Rode duivels aantrekken'
Zaterdag 15 mei 2021 - 07:00   I   door Redactie

Dat het tegenwoordig vierkant draait bij Club Brugge, is een serieus understatement. De sterspelers laten het afweten en dat is ook het bestuur opgevallen. In de zomer willen Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert groots uitpakken op de transfermarkt.

Dat Club Brugge zich gericht wil versterken in aanloop naar volgend seizoen, is al eventjes duidelijk. Bij blauw-zwart mikken ze in eerste instantie op Belgische aanwinsten. Zo denkt Club ook aan twee Rode Duivels.

Toby Alderweireld (Tottenham) én Nacer Chadli (Basaksehirspor) staan op het verlanglijstje van Club Brugge. Op Jan Breydel dromen ze van hun komst. Of de twee ook echt haalbaar zijn, is op dit moment nog niet duidelijk.

Het is niet de eerste keer dat Alderweireld aan Club Brugge wordt gelinkt. De verdediger zou graag weer dichter bij huis komen voetballen, maar wil wel afwachten om te zien wie de nieuwe coach van Tottenham gaat worden.

Haalbare kaart

Chadli lijkt een meer haalbare kaart. De flankspeler kende een moeilijk seizoen in Turkije en Basaksehirspor zou willen meewerken aan een deal. De 31-jarige Luikenaar zou beschikbaar zijn voor enkele miljoenen.

Poll: Wie van hen moet Club Brugge volgens jou zéker gaan halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Tottenham  I  Basaksehirspor

vrijdag 2 december 2022

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022