‘Club Brugge ziet niet te weigeren bod binnenlopen voor Hans Vanaken’

‘Club Brugge ziet niet te weigeren bod binnenlopen voor Hans Vanaken’
Zaterdag 15 mei 2021 - 08:00   I   door Redactie

Is Hans Vanaken aan zijn laatste weken bij Club Brugge bezig? Het is niet uitgesloten. De 28-jarige middenvelder beleeft een moeilijk seizoen en zou in de zomer naar het buitenland kunnen verhuizen. De interesse neemt alleszins toe.

Britse bronnen melden dat West Ham United van plan is om opnieuw vol voor Vanaken te gaan. Het gaat een nieuwe poging ondernemen om de tweevoudige Gouden Schoen naar de Premier League te lokken.

West Ham probeerde vorige zomer al om Vanaken los te weken bij Club Brugge. Toen hielden Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert het been stijf. Vanaken mocht onder geen beding vertrekken en kreeg als compensatie zelfs een nieuwe en verbeterde overeenkomst.

Nu liggen de kaarten anders. Na een wisselvallig seizoen is een vertrek niet langer uitgesloten. Bovendien maken de bewuste bronnen in Engeland ook gewag van een 'niet te weigeren bod' namens West Ham.

15 miljoen?

The Hammers zouden heel binnenkort een concreet - en vooral stevig - bod neerleggen bij Club Brugge. Er is sprake van zo'n 15 miljoen. Niet weinig voor een speler van 28, die bovendien niet zijn beste seizoen achter de rug heeft. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Vind jij dat Club Brugge Hans Vanaken moet verkopen voor 15 miljoen euro?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham United  I  Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024