‘Ruslan Malinovskyi verbaast met megatransfer ter waarde van 35 miljoen’

‘Ruslan Malinovskyi verbaast met megatransfer ter waarde van 35 miljoen’
Maandag 17 mei 2021 - 20:00   I   door Redactie

Ruslan Malinovskyi (28) kende een moeilijk debuutjaar bij Atalanta, maar dit seizoen heeft de Oekraïner zich echt doorgezet in de Serie A. Malinovskyi blonk uit en maakte belangrijke doelpunten, iets wat ook de groten der aarde niet ontgaan in.

Verschillende Italiaanse media melden dat Malinovskyi in de zomer de vruchten gaat plukken van het sterke seizoen dat hij heeft gedraaid. Chelsea en Paris Saint-Germain zouden de gewezen sterkhouder van KRC Genk willen aantrekken.

Beide topclubs hebben de jacht op Malinovskyi geopend en zijn bereid om flink te dokken. Er is sprake van een transfersom die kan oplopen tot om en bij de 35 miljoen euro. Voorlopig zou PSG een streepje voor hebben en een transfer is in de maak.

Niet naar Club of Genk

Opvallend: enkele maanden terug werd Malinovskyi nog aan een terugkeer naar de Jupiler Pro League gelinkt. Op een moment dat de middenvelder bij Atalanta weinig aan spelen toekwam, hoopten Club Brugge en KRC Genk de 28-jarige Malinovskyi binnen te hengelen.

In januari wimpelde Malinovskyi de geïnteresseerde ploegen echter één voor één af. Hij was vastbesloten om te slagen bij Atalanta en haalde zijn gram. En al zeker als hij straks naar Chelsea of PSG trekt.

Poll: Vind jij Malinovskyi goed genoeg voor de absolute top?

TAGS  I  Atalanta  I  PSG  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024