Kat Kerkhofs meldt slecht nieuws over Dries Mertens: "Het gaat niet meer"

Kat Kerkhofs meldt slecht nieuws over Dries Mertens:
Dinsdag 18 mei 2021 - 11:30   I   door Redactie

Kat Kerkhofs en Dries Mertens vormen al járen een stel. De twee doen heel veel samen, maar straks zal Kat haar man enkele weken niet of nauwelijks. Mertens zal zich dan voor de volle 100% moeten focussen op het EK.

Een groot toernooi staat bij het koppel gelijk aan een moeilijke periode, zo gaf Kat toe in 'De Cooke en Verhulst Show'. Ze kunnen niet op reis of geen dingen samen doen. “Voor Dries is het erger. Want hij zit vast, bij wijze van spreken”, aldus Kat.

“Hij kan niets gaan doen. Het is niet zo dat Dries eens een pintje kan gaan drinken met zijn vrienden. Zoiets gaat niet meer tijdens een EK", zit Kat duidelijk in met haar man. "Ik kan daarentegen afspreken met vrienden en familie en kan leuke dingen doen."

“Voor Dries is zo'n toernooi in het begin altijd heel tof. Gaandeweg wordt dat mentaal best wel zwaar omdat je vaak je familie niet kan zien”, gaat Kat verder. “Heel het land en alle journalisten zitten daar ook op te kijken, en dat is wel een speciaal gevoel. Ik merk wel aan hem dat hij dan wat downer wordt.”

"Ik voel dat echt nu met ouder worden"

Dries en Kat kunnen zich echter optrekken aan het feit dat ze na het EK op vakantie kunnen. En als koppel zijn ze sterk genoeg om een EK te overleven. “’t Gaat super goed tussen ons, ik voel dat echt nu met ouder worden”, vertelt Kat nog.

“Ik weet niet of dat een tendens is die iedereen meemaakt, maar met ouder worden voel ik dat heel sterk. Ik dacht vroeger: als je ouder wordt, word je elkaar beu, maar dat gevoel heb ik juist minder. Ik vind het heel aangenaam.”

Poll: Denk jij dat Dries Mertens belangrijk zal zijn op het EK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Napoli

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024