Erik Van Looy doet pijnlijke onthulling over Extra Time: "Niet slim, ik weet het"

Erik Van Looy doet pijnlijke onthulling over Extra Time:
Dinsdag 18 mei 2021 - 18:00   I   door Redactie

Erik Van Looy kennen we voornamelijk als regisseur en ook als presentator van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Al heeft ook voetbal een belangrijke plaats in het leven van Van Looy. Dat wordt nu nog maar eens heel duidelijk.

Van Looy is een gepassioneerde Antwerp-supporter en kijkt ook naar alle matchen van de Rode Duivels. Vanaf dinsdag mag Van Looy zijn kennis over de belangrijkste bijzaak ter wereld etaleren in de nieuwe voetbalquiz 'Match van de Waarheid'.

"Plezant om te doen", vertelt Van Looy in Dag Allemaal over 'Match van de Waarheid'. Al droomt hij stiekem van een andere klus in de voetbalwereld. "Weet je wat ik als gebuisde voetbalanalist écht graag zou willen? Ik droom ervan om bij Frank Raes in ‘Extra Time’ te gaan zitten", bekent Van Looy.

"Maar ze vragen ons niet!", pikt Pedro Elias, die ook meedoet aan 'Match van de Waarheid, in. "Erik weet nochtans extreem veel van voetbal, en hij onthoudt ook alles. Wij zijn in 2014 samen op het WK in Brazilië voor de Belgen gaan supporteren toen ze tegen Rusland speelden. Awel, ik weet zelfs niet meer op hoeveel de match is geëindigd."

"Ik heb dat zelfs eens letterlijk tegen Filip Joos gezegd"

Erik weet dat wel nog, zo bewijst hij: "1-0. Een doelpunt van Origi op pass van Eden Hazard in de 86ste minuut. Om terug te komen op ‘Extra Time’: ik heb zelfs eens letterlijk tegen Filip Joos gezegd dat ik graag in het programma zou zitten. Niet slim, ik weet het. Wie zichzelf aanbiedt, vragen ze nooit", besluit Van Looy.

Poll: Zou jij Erik Van Looy graag in Extra Time zien opduiken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels  I  Extra Time

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024