Onbegrijpelijke owngoal en verdriet van Alderweireld gaan wereld rond (VIDEO)

Onbegrijpelijke owngoal en verdriet van Alderweireld gaan wereld rond (VIDEO)
Woensdag 19 mei 2021 - 22:00   I   door Redactie

Hoe erg moet het zijn om supporter te zijn van Tottenham, de club die nooit prijzen wint... Maar het moet minstens even erg zijn om speler van Tottenham te zijn. Zeker als je zelf nog eens de mist ingaat.

En dat is ook wat Sergio Reguilón overkwam tijdens Tottenham-Aston Villa. Bij een 1-0-voorsprong voor de thuisploeg in een match die moest gewonnen worden om de kansen op een Europa League-ticket gaaf te houden, ging de Spanjaard spectaculair de mist in.

Het maatje van Toby Alderweireld links in de verdediging wilde een voorzet van een tegenstander wegwerken, maar raakte de bal zodanig verkeerd dat hij zijn poging tot ontzetten omtoverde tot een onhoudbare wereldgoal. 

Doelman Lloris grabbelde hopeloos, Reguilón zelf zeeg verbijsterd neer en het ongeloof was op het gezicht van Toby Alderweireld en zijn ploegmaats af te lezen. Zelden ging een owngoal zo spectaculair binnen. 

Europa League-ticket weg

Met bijzonder zware gevolgen ook, want na de gelijkmaker slikte Tottenham nog in de eerste helft een tweede tegentreffer. Door het 1-2-verlies zakken de Spurs nu naar een achtste plaats, net naast een Europa League-ticket.

Met nog een verplaatsing naar het Leicester City van Youri Tielemans, dat zelf nog strijdt voor een Champions League-ticket, ziet dat er niet echt goed uit.

Poll: Zal Tottenham nog een Europa League-ticket halen?

TAGS  I  Tottenham  I  Aston Villa

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022