‘Bayern München brengt bod van 85 miljoen uit op gewilde Rode Duivel’

‘Bayern München brengt bod van 85 miljoen uit op gewilde Rode Duivel’
Donderdag 20 mei 2021 - 12:00   I   door Redactie

Bayern München is van plan om in de zomer flink wat geld uit te geven. De Duitse recordkampioen heeft volgens de laatste geruchten zijn zinnen gezet op de komst van... Youri Tielemans (24).

Tielemans heeft een ijzersterk seizoen achter de rug bij Leicester City. De clubleiding van The Foxes hoopt het contract van de Rode Duivel open te breken, maar tal van Europese topteams liggen op de loer. Zij willen Tielemans maar wat graag wegplukken bij Leicester.

In de voorbije maanden werd Tielemans aan tal van grote ploegen gelinkt. Zo passeerden onder meer Real Madrid, Atlético Madrid, Manchester City, Manchester United, Liverpool en Barcelona de revue. Maar er is op dit moment maar één ploeg die écht kort op de bal speelt: Bayern München.

85 miljoen

Duitse bronnen melden dat Bayern in het tussenseizoen wil uitpakken met de komst van Tielemans. De Duitsers zouden heel binnenkort een bod van zomaar eventjes 85 miljoen euro willen neerleggen bij Leicester City. De kans is klein dat de Engelsen zo'n bod zullen weigeren.

Of Tielemans ook effectief bij Bayern München zal belanden, is niet zeker. De kans is groot dat na het horen van dit nieuws ook andere grootmachten in actie zullen schieten. Het zou de prijs van Tielemans nog wat extra de hoogte in kunnen jagen.

Poll: Zou jij Tielemans graag bij Bayern München zien spelen?

TAGS  I  Bayern München  I  Leicester City  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024