Mensen spreken schande over Kevin De Bruyne: “Dit is niet mogelijk?!"

Mensen spreken schande over Kevin De Bruyne: “Dit is niet mogelijk?!
Donderdag 20 mei 2021 - 15:00   I   door Redactie

De resultaten van de Speler van het Jaar-verkiezing in de Premier League hebben in Engeland flink wat stof doen opwaaien. Dat Kevin De Bruyne op de derde plaats is geëindigd, is bij tal van supporters in het verkeerde keelgat gesprongen.

Allereerst: Ruben Dias ging met de trofee van Speler van het Jaar (volgens de journalisten) aan de haal. Harry Kane eindigde op plaats twee en De Bruyne vervolledigde de top 3. Voor dat laatste hebben de Engelsen weinig begrip.

Geen Bruno Fernandes

De Bruyne heeft een goed seizoen achter de rug, maar was in de Premier League lang niet altijd buitenaards. Bovendien miste hij ook een pak wedstrijden door blessureleed. Dat iemand als Bruno Fernandes, Luke Shaw of Ilkay Gündogan ontbreekt in de top 3, zorgt voor flink wat commotie.

"De Bruyne op de derde plaats? Je kan deze trofee toch niet meer serieus nemen?!", reageert iemand. "Er verdienen andere spelers in de top 3 te staan", reageert een andere fan. "De Bruyne boven Bruno Fernandes verkiezen? Dit is niet mogelijk!", lezen we ook nog.

Poll: Vind jij de derde plaats van De Bruyne verdiend?

TAGS  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  Rode Duivels  I  Manchester United  I  Tottenham

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022