‘Neymar duwt Barcelona nog dieper en helpt PSG aan dubbele toptransfer’

‘Neymar duwt Barcelona nog dieper en helpt PSG aan dubbele toptransfer’
Donderdag 20 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

FC Barcelona heeft een woelig jaar achter de rug. Volgend seizoen hoopt de Catalaanse reus de rug te rechten. Eenvoudig wordt dat niet. Al zeker niet als Neymar zijn gewezen werkgever ook nog eens een loer gaat draaien.

Spaanse media melden dat de kans groot is dat Barcelona straks naast twee belangrijke transferdoelwitten grijpt. Zo zouden Memphis Depay (Lyon) én Georginio Wijnaldum (Liverpool) allebei op weg zijn Paris Saint-Germain.

Telefoontje van Neymar

Depay en Wijnaldum zijn na afloop van dit seizoen einde contract bij respectievelijk Lyon en Liverpool. Het maakt van de twee érg gewilde spelers. De Nederlanders leken lange tijd op weg naar Barcelona, maar dat is buiten PSG en Neymar gerekend.

PSG wil beide deals kapen en heeft daar nu ook de hulp van sterspeler Neymar voor ingeschakeld. De Braziliaan zou al contact gehad hebben met Wijnaldum en Depay en aan de twee gevraagd hebben om bij PSG te tekenen. De Nederlanders zouden ook van plan zijn om dat te doen.

Als PSG en Neymar in hun opzet slagen, dan delen ze een serieuze mokerslag uit aan Barcelona. In Camp Nou zou er immers niet al te veel geld voorhanden zijn om grote transfers te doen. Wijnaldum en Depay gratis naar PSG zien verhuizen, zou dan ook een klein drama zijn voor Barça.

TAGS  I  PSG  I  Barcelona  I  Liverpool  I  Lyon

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024