"Philippe Clement blijft niet bij Club Brugge"

Zaterdag 22 mei 2021 - 07:00   I   door Redactie

Philippe Clement loodste Club Brugge opnieuw naar de landstitel. Het spreekt voor zich dat de Waaslander erg 'hot' is op de markt. Blijft Clement bij blauw-zwart? Volgens analist Alexandre Teklak is het antwoord op die vraag 'neen'.

“Clement blijft niet bij Club Brugge. Dat is wat ik denk", vertelt Teklak in de Franstalige krant La Dernière Heure. "Wat kan hij nog meer bereiken met Club Brugge? Wat kan hij nog beter doen? Volgens mij is het tijd om andere oorden op te zoeken."

Opportunist

"Hein Vanhaezebrouck zei ooit dat de grootste kwaliteit van Clement is dat hij een opportunist is. Dat is niet per se iets negatief. Het is net een troef wanneer een trainer het juiste moment aanvoelt om een club te verlaten. Clement vertrok al op het juiste moment bij Waasland-Beveren en KRC Genk."

"Clement is op zijn piek en moet daar nu van profiteren", benadrukt Teklak. "Hij heeft het jaar te veel van Michel Preud’homme bij Club Brugge van dichtbij meegemaakt. Dat zal hem zeker en vast aan het nadenken zetten. Als Clement zijn reputatie wil verzilveren, is dit hét moment.”

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Waasland-Beveren

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024