Courtois kan ogen niet geloven na thrillerscenario met Real Madrid

Zaterdag 22 mei 2021 - 19:50   I   door Redactie

Tot de allerlaatste seconde is het spannend gebleven in de Primera División. Met dank aan Real Madrid dat in een absolute thriller met 2-1 de maat nam van Villarreal. Maar omdat Atlético ook won, mist Real op een haar na de titel.

Thibaut Courtois en Eden Hazard zijn met Real Madrid dus niet opnieuw kampioen van Spanje. Dat was na een moeilijk seizoen ook wel te verwachten, maar omdat het zolang zo spannend bleef kwam de klap des te harder aan.

Pino zette de thuisploeg al na twintig minuten op achterstand. Maar omdat ook Atlético op het veld van Real Valladolid op achterstand kwam was nog niets verloren. Benzema zag kort na rust de gelijkmaker afgekeurd wegens buitenspel, maar scoorde enkele minuten voor tijd toch de 1-1.

Dat leek een overbodige goal omdat Atlético ondertussen via de onvermijdelijke Luís Suarez op voorsprong was gekomen, maar toen Modric er in de toegevoegde tijd alsnog de winninggoal maakte werd in spanning afgewacht.

Carrasco

Helaas voor Thibaut Courtois (Hazard zat niet in de selectie) zat er geen droomscenario meer in. Voor die andere Rode Duivel was het wel prijs. Yannick Carasco mag als Spaans kampioen met de Rode Duivels afreizen naar het EK