'Na het feest, nu de transfer: Charles De Ketelaere weg voor 40 miljoen euro'

'Na het feest, nu de transfer: Charles De Ketelaere weg voor 40 miljoen euro'
Zondag 23 mei 2021 - 15:00   I   door Redactie

Hij is de laatste wedstrijden opnieuw boven water gekomen. En dat maakt dat de buitenlandse interesse voor Charles De Ketelaere opnieuw aanwakkert. Dát en het gegeven dat de competities op hun einde lopen natuurlijk.

Vooral vanuit Italië is de belangstelling voor De Ketelaere bijzonder groot. Dat heeft veel te maken met de uitstekende indruk die de aanvallende middenvelder naliet in de Champions League, waar onder meer Lazio in de groep van Club Brugge zat.

La Gazzetta dello Sport meldt nu dat De Ketelaere bij Napoli de vervanger van Fabian Ruiz moet worden. De Spaanse middenvelder is immers op weg naar Manchester City dat 40 miljoen euro voor hem zou neertellen.

En dat geld zou Napoli dan weer integraal kunnen gebruiken om de kersverse Rode Duivel weg te halen uit het Jan Breydelstadion. Zeker in de wetenschap dat de Italianen bij een doorverkoop winst kunnen boeken. Een bod dat blauw-zwart nooit zal kunnen weigeren. Hoe graag het zijn youngster ook zou willen houden.

Mertens

En zelfs al zou het een paar miljoen minder zijn, dan nog lijkt een vertrek onhoudbaar. Bovendien heeft Napoli met Dries Mertens een extra troef om De Ketelaere te overhalen naar Italië te komen. Wordt vervolgd.

Poll: Is Napoli een goede club voor De Ketelaere volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Napoli  I  Manchester City  I  Lazio

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022