'Sergio Conceiçao verbaast opnieuw en neemt Rode Duivel onder handen'

'Sergio Conceiçao verbaast opnieuw en neemt Rode Duivel onder handen'
Maandag 24 mei 2021 - 18:00   I   door Redactie

Sergio Conceiçao maakte dit seizoen indruk bij FC Porto. Niet in de Portugese competitie, want daar pakte Sporting Lissabon de titel. Wél in de Champions League en daarvoor volgt nu de beloning.

Want de Portugees schakelde in de achtste finales van het kampioenenbal met FC Porto op spectaculaire wijze Juventus uit. En dat is in Italië en bij uitbreiding de Serie A zeker niet onopgemerkt gebleven. In zoverre dat Napoli Sergio Conceiçao nu gaat wegplukken uit Portugal.

De club van Dries Mertens maakt een einde aan de samenwerking met trainer Gennaro Gatusso en volgens Corriere dello Sport wordt zijn opvolger dus het ex-enfant terrible van Standard. Hij zou eerstdaags voorgesteld worden als nieuwe coach.

Ondertussen is Sergio Conceiçao dus toch maar stevig aan de weg van een mooie trainerscarrière aan het bouwen. Tot verbazing van velen, want hij leek als speler veel te heetgebakerd om coach te worden. Zijn temperament is hij nog niet verloren, maar hij heeft dus duidelijk ook kwaliteiten genoeg om het te maken als trainer.

Poll: Zal Sergio Conceiçao het ook kunnen waarmaken bij Napoli volgens jou?

TAGS  I  Standard  I  FC Porto  I  Juventus  I  Napoli

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024