'Europese grootmacht meldt zich, KRC Genk verkoopt Onuachu voor monstersom'

'Europese grootmacht meldt zich, KRC Genk verkoopt Onuachu voor monstersom'
Dinsdag 25 mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

Paul Onuachu (26) heeft een fenomenaal seizoen achter de rug bij KRC Genk. De Nigeriaanse aanvaller was in de Jupiler Pro League goed voor 33 doelpunten en heeft flink wat indruk gemaakt.

KRC Genk zou Onuachu graag nog een seizoen in de eigen rangen houden, maar dat wordt wel héél erg moeilijk. De buitenlandse (top)ploegen staan nu namelijk al in de rij om de doelpuntenmachine weg te halen in de Luminus Arena.

Het Spaanse Fichajes meldt dat Sevilla, RB Leipzig, Lazio, Olympique Lyon én Liverpool de jacht op Onuachu hebben geopend. Sevilla en Liverpool meldden zich zelfs al bij KRC Genk. Vooral die twee teams lijkt het dus menens om Onuachu in huis te halen.

Hoewel Genk de 26-jarige Onuachu graag zou houden, beseft de clubleiding dat dit hét moment is voor de spits om een grote transfer te versieren. Met andere woorden: tegen de juiste prijs is Onuachu beschikbaar.

Minimum 25 miljoen

Volgens Het Laatste Nieuws wil KRC Genk zijn Profvoetballer van het Jaar verkopen voor een bedrag van minimum 25 miljoen euro. Voor minder schuiven Dimitri De Condé en co simpelweg niet aan de onderhandelingstafel. Het is duidelijk: Onuachu staat voor een vertrek én zal veel geld opbrengen.

Poll: Vind jij Paul Onuachu 25 miljoen euro waard?

TAGS  I  KRC Genk  I  Liverpool  I  Sevilla  I  RB Leipzig  I  Lazio  I  Olympique Lyon

zondag 29 mei 2022

zaterdag 28 mei 2022

vrijdag 27 mei 2022