Zware klap vlak voor start EK: 'Roberto Martínez vertrekt bij Rode Duivels'

Zware klap vlak voor start EK: 'Roberto Martínez vertrekt bij Rode Duivels'
Dinsdag 25 mei 2021 - 15:00   I   door Redactie

Over iets meer dan twee weken gaat het EK van start. De Rode Duivels zijn één van de favorieten voor de eindwinst en Roberto Martínez maakte zijn definitieve selectie reeds bekend. De bondscoach wil de sereniteit rond de nationale ploeg bewaren, maar zorgt nu zelf voor onrust.

Sky Sports en andere Britse media melden dat de kans heel groot is dat Martínez straks de nieuwe trainer van Tottenham wordt. De bondscoach van de Rode Duivels is topkandidaat bij de Londense grootmacht, waar José Mourinho een tijdje terug de laan werd uitgestuurd.

Onderhandelingen

In volle EK-voorbereiding zou Martínez deze week toch tijd weten vrij te maken om rond de tafel te gaan zitten met het bestuur van Tottenham. Volgens de Britse pers zal het niet lang duren vooraleer er sprake is van een akkoord tussen club en trainer.

Martínez wil dolgraag opnieuw aan de slag als clubcoach - en al zeker in de Premier League. Volgens Sky Sports en andere Engelse media zal Martínez na afloop van het komende EK afzwaaien bij de Rode Duivels en bij Tottenham aan de slag gaan.

Een donderslag bij heldere hemel voor de Belgische Voetbalbond (KBVB). Ondanks het feit dat er al een tijdje geruchten zijn omtrent Martínez, hoopte de KBVB al die tijd dat Martínez ook na het EK zou aanblijven. De Spanjaard is al vijf jaar bondscoach en werd gaandeweg ook technisch directeur. 

TAGS  I  Rode Duivels  I  Tottenham

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022

woensdag 18 mei 2022