‘Camavinga forceert vertrek bij Rennes en staat voor ware droomtransfer’

‘Camavinga forceert vertrek bij Rennes en staat voor ware droomtransfer’
Woensdag 26 mei 2021 - 08:30   I   door Redactie

Eduardo Camavinga gaat de deur bij Stade Rennes achter zich dichttrekken. Het 18-jarige wonderkind wil hogerop en doet er momentel alles aan om een breuk met zijn huidige werkgever te forceren.

RMC Sport meldt dat Camavinga aan het bestuur van Rennes heeft laten weten dat hij de club deze zomer wil verlaten. De beloftevolle middenvelder wil zich verder blijven ontwikkelen en is van mening dat hij zo snel mogelijk een stap hogerop moet zetten.

Camavinga staat te boek als één van de grootste talenten ter wereld en wil doorgroeien naar de wereldtop. Aan interesse is er geen gebrek. Ploegen als Manchester United, Borussia Dortmund, Liverpool, Real Madrid en Bayern München zouden de Fransman graag inlijven.

De toekomst van Camavinga lijkt echter bij… Paris Saint-Germain te liggen. De middenvelder wil absoluut naar PSG en de liefde is wederzijds. Camavinga staat bovenaan op het verlanglijstje van PSG. Nasser Al-Khelaïfi, de voorzitter van PSG, heeft reeds contact opgenomen met de clubleiding van Rennes.

Torenhoge vraagprijs

Rennes vroeg aanvankelijk 100 miljoen euro voor Camavinga. Een torenhoge vraagprijs, die wellicht niet realistisch is. Camavinga’s contract loopt medio 2022 af en dus zal Rennes vrede moeten nemen met een beperkte transfersom. De huidige marktwaarde van Camavinga bedraagt 60 miljoen euro.

TAGS  I  Stade Rennes  I  PSG

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024