'Youri Tielemans laat Leicester verweesd achter: Monsterdeal in de maak'

'Youri Tielemans laat Leicester verweesd achter: Monsterdeal in de maak'
Woensdag 26 mei 2021 - 13:00   I   door Redactie

Youri Tielemans ontpopte zich dit seizoen tot één van de absolute smaakmakers van de Premier League. En hij was klaar om dat volgend seizoen ook te tonen in de Champions League.

Helaas. Door het verlies op de slotspeeldag zag Leicester een ticket voor het kampioenenbal nipt door de vingers glippen. Voor de tweede keer op rij al, want het seizoen daarvoor was het eenzelfde horrorscenario.

En daar heeft Tielemans volgens Engelse bronnen nu genoeg van. De middenvelder wil volgend seizoen absoluut op het allerhoogste niveau aan de slag en heeft dat Leicester naar verluidt ook duidelijk gemaakt.

Met dergelijk profiel duurde het niet lang of de Engelse topclubs staken hun voelsprieten uit. Zo was er al verregaande interesse van Liverpool en zou daar volgens Het Nieuwsblad nu ook Manchester United bijgekomen zijn.

Muziek in de oren

Beide ploegen hebben zich geplaatst voor de Champions League en kunnen veel meer dan Leicester voluit meestrijden voor de titel. Ambities die Tielemans als muziek in de oren klinken. Leicester iets minder, maar zij lijken voor een voldongen feit te staan.

Een transfer zal evenwel met een monsterbedrag gepaard gaan omdat de Rode Duivel nog tot 2023 onder contract ligt. Maar zowel Liverpool als Manchester United zouden bereid zijn héél ver te gaan voor Tielemans.

Poll: Is Tielemans klaar voor een stap hoger dan Leicester?

TAGS  I  Leicester  I  Liverpool  I  Tottenham  I  Manchester United

zondag 29 mei 2022

zaterdag 28 mei 2022

vrijdag 27 mei 2022