José Mourinho blijft Eden Hazard achtervolgen: "Dat hij zelfs maar het lef heeft!"

José Mourinho blijft Eden Hazard achtervolgen:
Woensdag 26 mei 2021 - 20:00   I   door Redactie

Wat hebben José Mourinho en Eden Hazard gemeen? Met de carrière van beiden gaat het serieus bergaf. Het zou een mop kunnen zijn, maar het is helaas bittere werkelijkheid.

Mourinho is al lang niet meer de prijzenpakker van weleer en Hazard is al lang niet meer de smaakmaker van weleer. En er is nog iets dat ze gemeen hebben: ze willen beiden een club waar ze opnieuw kunnen uitblinken en plezier hebben in het voetbal.

De Portugese toptrainer hoopt die gevonden te hebben met AS Roma, de Rode Duivel is nog altijd op zoek. En opnieuw zouden beiden elkaar daarin kunnen vinden. Want Italiaanse media melden nu dat Mourinho onze landgenoot naar Italië wil halen.

En dat is op zijn minst verbazingwekkend, want toen Mourinho indertijd moest vertrekken bij Chelsea werd Hazard genoemd als één van de spelers die hem een mes in de rug had gestoken. Weerwraak voor de slechte manier waarop de trainer hem behandelde. Terecht of onterecht: het verhaal deed wel de ronde.

Carrière herlanceren

En nu ziet de kersverse AS Roma-coach Hazard dus blijkbaar als de speler die hem in de Serie A succes moet helpen boeken. De grote vraag is of de Rode Duivel AS Roma als de club ziet waar hij zijn carrière kan herlanceren.

Op sociale media werd het nieuws alleszins op verbazing onthaald. Vooral dat Mourinho het lef heeft om Hazard te proberen weg te lokken bij Real Madrid na de manier waarop hij de aanvallende middenvelder bij Chelsea heeft behandeld, kon er bij velen niet in. 

Poll: Zou het verstandig zijn van Hazard om opnieuw samen te werken met Mourinho?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Tottenham  I  AS Roma

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022

woensdag 18 mei 2022