'Michel-Ange Balikwisha voor belachelijke transfersom naar Club Brugge'

'Michel-Ange Balikwisha voor belachelijke transfersom naar Club Brugge'
Donderdag 27 mei 2021 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft bijna beet. De Belgische landskampioen is goed op weg om de gewilde Michel-Ange Balikwisha (20) aan de haak te slaan. Standard doet niet moeilijk en de speler zelf bracht al een bezoekje aan het oefencomplex in Westkapelle.

Club Brugge informeerde eerder dit seizoen al bij StandardDe Rouches plakten toen een prijs van om en bij de 9 miljoen euro op hun goudhaantje. Een pittige prijs, maar niet onlogisch gezien de grote - ook buitenlandse - interesse.

Recent legde Club Brugge zijn oor opnieuw te luister bij Standard en Balikwisha. De speler voelde aanvankelijk weinig voor een overgang naar blauw-zwart, maar is ondertussen bijgedraaid.

(Lees verder onder de afbeelding)

Gesprek met Clement

Volgens Het Laatste Nieuws heeft zijn entourage Balikwisha ervan overtuigd dat Club Brugge een uitstekende volgende stap is in zijn ontwikkeling. De aanvaller kan voor de titel strijden en zich tonen in de Champions League. Een mooi scenario voor een 20-jarige.

Balikwisha bracht reeds een bezoekje aan het oefencomplex in Westkapelle en was onder de indruk. De speler heeft ook al contact gehad met Club-coach Philippe Clement. Beide heren hadden naar verluidt een positief gesprek.

Koopje

Rest nog de vraagprijs. En die is aanzienlijk gedaald. Door de financiële zorgen zou Standard vrede nemen met een transfersom van 5 miljoen euro. Een waar koopje voor Club Brugge, dat de transfer zo snel mogelijk wil afronden. In principe volgt er snel witte rook.

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024