‘Philippe Clement hoog op verlanglijst van deze topclub’

‘Philippe Clement hoog op verlanglijst van deze topclub’
Donderdag 27 mei 2021 - 12:00   I   door Redactie

Drie landstitels in drie seizoenen. Het spreekt voor zich dat Philippe Clement de aandacht van buitenlandse clubleiders heeft getrokken. De 47-jarige trainer staat open voor een verlengd verblijf bij Club Brugge, maar kan ook naar het buitenland.

Het Laatste Nieuws weet dat Clement tot voor kort hoog op de verlanglijst van Bayer Leverkusen stond. De Duitse topclub zag wel wat in een samenwerking met de succescoach van Club Brugge. Bij Leverkusen wilden ze echter snel duidelijkheid en daarom opteerde het bestuur voor de komst van de Zwitser Gerardo Seoane (42).

Toch kan Clement nog steeds in de Bundesliga terecht. Ook Eintracht Frankfürt liet ondertussen zijn oog vallen op de Waaslander. En verder zijn ook Sheffield United en Schalke 04 geïnteresseerd. Die twee teams tuimelden tijdens het voorbije seizoen respectievelijk uit de Premier League en Bundesliga.

Clement beslist

De bal ligt nu in het kamp van Clement. Bij Club Brugge wil men graag door met de coach. Clement zelf zegt niet op voorhand 'neen' tegen een langere samenwerking met zijn huidige werkgever. Alleen moet ook het financiële plaatje kloppen. Lees: Clement wil graag meer verdienen.

Poll: Denk jij dat Clement bij Club Brugge gaat blijven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sheffield United  I  Eintracht Frankfürt  I  Bayer Leverkusen  I  Schalke 04  I  KRC Genk

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022