‘Man City biedt 290 miljoen om De Bruyne aan 2 droomaanwinsten te koppelen’

‘Man City biedt 290 miljoen om De Bruyne aan 2 droomaanwinsten te koppelen’
Vrijdag 28 mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

Manchester City ging dit seizoen met de Engelse landstitel aan de haal en maakt ook nog kans op de Champions League. Ondanks alle successen blijft de Engelse topclub ambitieus. Dat blijkt ook uit de transferplannen.

Volgens Britse media gaat Manchester City in de zomer groots uitpakken op de transfermarkt. The Guardian meldt dat de Engelse landskampioen eerst en vooral de komst van Harry Kane (27) wil afronden. Om Kane los te weken bij Tottenham heeft Man City - hou u vast - 175 miljoen euro over.

Daar blijft het niet bij. The Daily Mail weet dat Man City nog een binnenlandse transfer wil regelen. Ook Jack Grealish (25) staat bovenaan op de wenslijst van de clubeigenaren. Voor de spelmaker van Aston Villa willen The Cityzens 100 miljoen pond, omgerekend 116 miljoen euro, neertellen.

De Bruyne omringen

Het is het bestuur van Manchester City duidelijk menens om de huidige kern van een serieuze kwaliteitsinjectie te voorzien. De bazen willen sterspeler Kevin De Bruyne zo goed mogelijk omringen en daar hebben ze ook flink wat miljoenen voor over. De Bruyne zal het alleszins graag zien gebeuren.

Poll: Denk jij dat Manchester City volgend seizoen opnieuw kampioen gaat worden?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  Tottenham  I  Aston Villa

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022

woensdag 18 mei 2022