‘Zinédine Zidane wil Eden Hazard meenemen naar nieuwe club in Premier League’

‘Zinédine Zidane wil Eden Hazard meenemen naar nieuwe club in Premier League’
Vrijdag 28 mei 2021 - 20:00   I   door Redactie

Zinédine Zidane is niet langer de trainer van Real Madrid. De Franse oefenmeester besliste om het voor bekeken te houden in Santiago Bernabéu. De vraag is nu waar Zidane aan de slag zal gaan.

Het Spaanse Cadena COPE meldt dat Zidane op weg is naar de Premier League. Daar zou Tottenham willen stunten met de komst van Zizou. Tottenham is sinds het vertrek van José Mourinho op zoek naar een nieuwe T1.

De Londense topclub mikt dus opnieuw een grote naam. Voorzitter Daniel Levy ziet in Zidane de gedroomde trainer om Mourinho op te volgen. Zidane zelf is een overstap genegen. Hij wil graag in de Premier League werken.

Mét Hazard?

Don Balon gaat nog een stap verder. De Spaanse website beweert dat Zidane onze landgenoot Eden Hazard wil meenemen naar Chelsea. De 30-jarige Rode Duivel heeft een rotseizoen achter de rug bij Real Madrid, maar Zidane is een fan van het eerste uur.

De Franse coach gelooft nog steeds in Hazard en denkt dat de Belg in de Premier League opnieuw zijn beste niveau kan halen. In de komende weken zal duidelijk moeten worden of Zidane en Hazard effectief herenigd worden in Londen.

TAGS  I  Real Madrid  I  Tottenham

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022

woensdag 18 mei 2022