KRC Genk staat machteloos: 'John van den Brom verrast met vertrek'

KRC Genk staat machteloos: 'John van den Brom verrast met vertrek'
Vrijdag 28 mei 2021 - 18:00   I   door Redactie

Vertrekt John van den Brom na minder dan één seizoen alweer bij KRC Genk? Het heeft er alle schijn van. Volgens diverse Italiaanse media gaat de Nederlandse trainer afscheid nemen van zijn functie bij Genk en naar Italië verhuizen.

Van den Brom wordt sinds het begin van deze week genoemd bij Lazio. De Romeinse topclub is na het vertrek van Simone Inzaghi op zoek naar een opvolger en van den Brom is topkandidaat om het stuur over te nemen.

Waar rook is, is vuur

Waar rook is, is vuur. En dat lijkt in dit geval wel degelijk zo te zijn. SportMediaset meldt dat Lazio vol inzet op de komst van de 54-jarige van den Brom. De eerste contacten zijn reeds gelegd. Zelf zou de Nederlander héél graag de overstap naar de Serie A willen maken.

In Italië klinkt het dat van den Brom per direct wil vertrekken bij KRC Genk en zijn geluk wil gaan beproeven bij Lazio. Hij lijkt zo meteen de vruchten te willen plukken van de bekerwinst en de prachtige resultaten in de play-offs, die een tweede plaats opleverden.

Bij het bestuur van KRC Genk kunnen ze weinig doen als van den Brom wil opstappen. Het zou wel extreem vervelend zijn mochten de Limburgers opnieuw een trainer kwijtspelen. Tijdens het voorbije seizoen besliste Jess Thorup al om Genk te verlaten. Hij kon niet weerstaan aan de lokroep van FC Kopenhagen.

Poll: Zou het vertrek van John van den Brom een groot verlies zijn voor KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Lazio  I  FC Kopenhagen

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022