Van Holsbeeck plakt astronomische prijs op het hoofd van Tielemans: "Veel meer!"

Van Holsbeeck plakt astronomische prijs op het hoofd van Tielemans:
Maandag 20 februari 2017 - 19:20   I  

Anderlecht kon hem nog een tijdje houden, maar komende zomer lijkt Youri Tielemans helemaal onhoudbaar. Hij kan geweldige cijfers voorleggen als middenvelder en zowat alle Europese topclubs willen hun slag slaan.

Manager Herman van Holsbeeck wil alvast heel wat geld vangen voor zijn goudhaantje. Hij wil er geen cijfer op plakken, maar alles wijst erop dat er een record qua duurste uitgaande transfer in België zal gebroken worden. “Hij moet zoveel mogelijk kosten. Dat zal veel meer dan 17 miljoen moeten zijn, zoals Wilfred Ndidi", aldus van Holsbeeck bij Stadion.

"Ik heb een bedrag in mijn hoofd maar dat zal ik niet zeggen. Alles hangt af van de clubs die komen. Je moet dan uitmaken hoe groot het maximum is dat je er kan uithalen. Ik denk dat een transfer altijd een win-winsituatie moet zijn. Voor de speler, de club die koopt en de club die verkoopt. Zijn entourage is altijd correct geweest bij ons, dus wij zullen ook correct zijn met hem.”

Toch hoeft Tielemans niet per se te vertrekken. “Als je op het einde van het seizoen kampioen wordt en zo de Champions League haalt, dan heb je een sportief plan wat je hem kan voorleggen. Dat is ook ons plan. Daar gaan we alles aan doen.”

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024