'Anderlecht gaat iedereen verbazen met terugkeer van absolute goalgetter'

'Anderlecht gaat iedereen verbazen met terugkeer van absolute goalgetter'
Zondag 30 mei 2021 - 13:30   I   door Redactie

Anderlecht is volop bezig volgend seizoen aan het voorbereiden. En daarbij is het prioriteit om het scorend vermogen op te krikken. In dat opzicht is het niet onlogisch dat het bij een goalgetter uitkomt.

Want Turkse media melden dat Ally Samatta op weg is naar Anderlecht. De Tanzaniaan hielp KRC Genk (en Philippe Clement) drie seizoenen geleden aan de landstitel en verkaste toen naar Aston Villa

Maar daar kon hij nooit doorbreken, waarna hij met een verplichte aankoopoptie verhuurd werd aan Fenerbahçe. Maar ook in Turkije werd het allerminst een succesverhaal, waardoor de aanvaller al langer aast op een terugkeer naar België.

Club Brugge en KRC Genk worden al langer genoemd als mogelijke nieuwe werkgever, maar het medium Fanatik meldt nu dus dat Anderlecht zou doorduwen voor Samatta. In de huidige situatie is een definitieve transfer uiteraard uitgesloten, maar een uitleenbeurt zou de perfecte oplossing bieden.

Nmecha

Daarmee lijkt paars-wit al te anticiperen op een mogelijk vertrek van Lukas Nmecha, wiens aanblijven weliswaar prioriteit is, maar financieel ook weer een heel moeilijk dossier. Samatta heeft alleszins het perfecte profiel en zou ook weinig aanpassing nodig hebben.

Poll: Zou Samatta een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe  I  KRC Genk  I  Aston Villa  I  Anderlecht

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024