Verrassend: 'Michy Batshuayi ziet andere Rode Duivel zijn plaats innemen'

Verrassend: 'Michy Batshuayi ziet andere Rode Duivel zijn plaats innemen'
Woensdag 02 juni 2021 - 15:00   I   door Redactie

Op dit moment bevindt Michy Batshuayi zich bij de Rode Duivels, maar waar zijn toekomst op clubniveau zich bevindt, dat is koffiedik kijken. Alleszins niet meer bij Crystal Palace.

Want de Engelse Premier League-club zal Batshuayi dan ook definitief niet overnemen van Chelsea, zijn moederclub die hem het afgelopen seizoen verhuurde aan Crystal Palace. Zodoende zou straks Christian Benteke alleen overblijven in Londen.

De spitsbroeder van Batshuayi bij Crystal Palace én de Rode Duivels is dan wel einde contract, maar de club wil hem toch een nieuwe overeenkomst van twee seizoenen laten tekenen. Daarover is evenwel nog geen beslissing gevallen.

Maar nu blijkt dat Benteke ook met het vertrek van Batshuayi niet langer de enige Rode Duivel zou zijn. Want BILD brengt nu het nieuws dat Crystal Palace zijn vizier gericht heeft op Sebastiaan Bornauw, de verdediger van FC Köln, en ook wil doorduwen.

Degradatie afgewend

Bornauw, ook al Rode Duivel geweest, heeft met FC Köln net de degradatie afgewend en zou een overgang naar de Premier League zeker zien zitten, maar wil nog niet meteen beslissen over zijn toekomst.  Wordt vervolgd.

TAGS  I  Crystal Palace  I  Chelsea  I  FC Köln

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023