Thierry Henry wil Vincent Kompany en Anderlecht aan grote transfer helpen

Thierry Henry wil Vincent Kompany en Anderlecht aan grote transfer helpen
Donderdag 03 juni 2021 - 11:30   I   door Redactie

Thierry Henry keert voor EURO 2020 terug bij de Rode Duivels. Net als tijdens het WK in 2018 zal Henry bondscoach Roberto Martínez bijstaan met raad en daad. En de kans is reëel dat de legendarische ex-spits ook RSC Anderlecht een handje gaat helpen.

Het is een publiek geheim dat Henry en Vincent Kompany - wereldsterren onder elkaar - een goede band hebben. Het is dankzij die goede band dat Anderlecht in de zomer gouden zaken zou kunnen doen op de transfermarkt.

Henry, die in het verleden grote sier maakte in de Premier League, heeft bij zijn ex-club Arsenal een goed woordje gedaan voor Anderlecht en Albert Sambi Lokonga (21). De kapitein van paars-wit verscheen recent op de radar bij Arsenal en een transfer lijkt in de maak.

Met een beetje hulp van Henry zou de transfer zelfs sneller dan verwacht rond kunnen zijn. In makelaarskringen valt te horen dat de Fransman de 21-jarige Sambi Lokonga heeft aangeprezen bij Arsenal. Henry is erg gecharmeerd door Sambi en maakte The Gunners al warm voor een transfer.

Jackpot van 20 miljoen?

Het lijkt het laatste zetje te zijn dat Arsenal nodig had. De Londense topclub is van plan om een bod neer te leggen bij Anderlecht. In het Lotto Park hopen ze op de jackpot. RSCA verlangt 15 à 20 miljoen euro. Voor een kapitaalkrachtige club als Arsenal zou zo'n bedrag geen probleem mogen zijn.

Poll: Vind jij Sambi Lokonga klaar om over te stappen naar Arsenal?

TAGS  I  Arsenal  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024